2010-05-20 14:33:58• hírek • X

Lepje meg gyermekeit vásárláskor!

Egy újabb ruhásüzlettel bővült Szatmárnémeti piaca, melyben női és gyerekruhák széles kínálatából kedvünkre válogathatunk. Mindemellett a gyerekrészleg nem csak jó minőségű gyerekruhát, hanem számos szórakoztató társasjátékot, és minőségi puzzle-t kínál a játékok kedvelőinek.

Általában ha valaki új ruhát vásárol, a kirakatok csábításának engedve több üzletbe is betér. Ha saját vagy gyermekei ruhatárát kívánja felújítani, térjen be a Lady's & Kids üzletbe, a Stefan cel Mare utca 15. szám alá, ahol hölgyek és gyerekek egyaránt megtalálják a számukra megfelelő ruhadarabot.

Női felsők, farmerek, vászon nadrágok, fehérneműk és fürdőruhák széles kínálatából válogathat a Lady's & Kids női részlegén, ahol nem csak a fiatalos, extrém stílust kedvelők, hanem a visszafogottabb, hétköznapibb darabokért rajongó hölgyek is megtalálják a számukra tökéletes darabot. A részleg fehérneműből és divatos fürdőruhákból álló színes kínálata pedig a szolid és az extravagánsabb hölgyek számára is egyaránt vonzó.



Ha vásárlás közben gyermekét is meglepné, akkor pont jó helyre tévedt be, mert a Lady's& Kids-ben a bébitől a tini méretig (14 éves korig), minden ruhát meg lehet találni. A jó minőségű pólókon felsőkön és kiegészítőkön a gyerekek között népszerű Disney-figurák szerepelnek, és élénk, vidám darabokkal színesítheti gyermeke ruhatárát. Bébiruháktól kezdve, a sportruházaton át egész az elegáns ruhácskákig minden megtalálható a részlegen. Mindezek mellett az üzlet még tartalmaz bőven meglepetéseket: a készségfejlesztő, interaktív és társasjátékok közül, valamint a minőségi puzzle-k, kisautók és beszélő babák széles kínálatából biztosan mindenki megtalálja gyermekei számára a megfelelő játékot.

Ha nem engedi ideje, vagy egyszerűen nincs kedve kimozdulni, akkor látogassa meg a Lady's & Kids webáruházat, ahol kedvére böngészhet a termékek között. Ha most 50 lejnél nagyobb értékben vásárol, akkor városon belül ingyenesen szállítják házához a kívánt terméket.

Jó vásárlást kívánunk!


A Ladys & Kids női részlege széles kínálattal rendelkezik
A Lady's & Kids női részlege fehérneműket és kiegészítőket is kínál


Vidám színekkel dobhatja fel gyermeke ruhatárát
Vidám színekkel dobhatja fel gyermeke ruhatárát


Interaktív és készségfejlesztő játékokkal lephetik meg gyermekeiket
Interaktív és készségfejlesztő játékokkal lephetik meg gyermekeiket


Térjen be a Stefan cel Mare utca 15. szám alá és válasszon kedvére a széles kínálatból
Térjen be a Stefan cel Mare utca 15. szám alá és válasszon a széles kínálatból


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: